over ons

R&B Facilitaire Dienstverlening

01. Strategisch

R&B biedt maximale toegevoegde waarde aan het primaire proces, De strategisch facilitaire doelstellingen sluiten nauw aan bij de missie en visie van de organisatie.

02. Tactisch

R&B geeft vorm aan het geheel van organiserende en structurerende taken dat, uitgaande van het strategisch management nodig is.

03. Operationeel

R&B heeft oog voor alle processen en het beheer en gebruik van facilitaire voorzieningen. En, een groot innovatief probleemoplossend vermogen in praktische zin.

R&B Facility Management Services Rotterdam innovatief

Stimuleren, actief meedenken en adviseren

Facility Management meer dan alleen services

Vanuit onze integrale aanpak bieden wij een brede facilitaire dienstverlening. Efficiënt in duurzaamheid, kostenbesparing en bijdragen aan strategische doelen van de organisatie in een veranderende omgeving. We geven advies en implementeren oplossingen om  bepaalde bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau.

R&B is een facilitaire dienstverlener.  Onze aanpak kenmerkt zich door excellente aandacht voor de opdrachtgever, innovatieve oplossingen, maatwerk oplossingen en bovenmatige services.

Verbinden

Business partners

 

R&B introduceert een innovatief samenwerkingsmodel voor al uw facilitaire businesspartners. Uw facilitaire businesspartners, soft- en hardservice, gaan met één gezamenlijk doel en ambitie aan de slag.

R&B heeft de eerste stappen gezet binnen regieorganistaties. De kwaliteit en klantbeleving met dit samenwerkingsmodel resulteert in een positieve wending en meerwaarde.

Door als businesspartners het vertrouwen uit te spreken, elkaar te erkennen, te respecteren en in te zien dat je elkaar nodig hebt, creëer je meer waarde voor opdrachtgevers.

R&B Facility Management Services Rotterdam Business Partners

Missie

Wij bieden een breed geïntegreerd dienstenpakket met daarbij een optimale ontzorging aan onze klanten. Op een maatschappelijk verantwoorde manier creëren we meerwaarde voor haar klanten, zodat zij zich kunnen richten op het primaire proces.

Visie

Wij hebben kennis, ervaring en passie voor Facilitair Management. Dit stelt ons in staat om duurzame (integrale) klantoplossingen te leveren op het gebied van Facility Management Service voor de langere termijn.

Door het maximale uit resources te halen, zorgt het Facility Management voor comfortabele werk- en leefomstandigheden en het hoogste niveau van ondersteunende diensten.

Portfolio

Onze klanten

Klant R&B Facility Management Rotterdam logo RWS
Klant R&B Facility Management Rotterdam logo Ministerie van Justitie en Veiligheid
Klant R&B Facility Management Rotterdam logo AEGON
Klant R&B Facility Management Rotterdam logo IAK Verzekeringen
Klant R&B Facility Management Rotterdam logo ABB
Klant R&B Facility Management Rotterdam logo Meierijstad
Klant R&B Facility Management Rotterdam logo Smit Salvage
Klant R&B Facility Management Rotterdam logo TopMovers

We komen graag met je in contact

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Tubastraat 8, 3208 DS SPIJKENISSE
06 - 5375 8654
info@renbfacilities.nl